6 Temmuz 2015 Pazartesi

Masaj Salonu

masaj-salonu
Masaj Salonu

  Gözde Masaj Salonu Avcılar Merkezde hizmet veren kaliteli ve modern bir mekan. Genç ve uzman kadrosu ile her zaman en iyi olma yolunda mücadele veren Gözde Avcılar Masaj Salonu siz değerli müşterileri için bir çok masaj hizmetini bir arada sunuyor. Gözde Masaj Salonu Masaj hizmetlerinden bir kaçını şu şekilde sıralayabiliriz .  Saunada Masaj Sefası
Jakuzide Masaj Keyfi
Aroma Terapi Masajı
Klasik Masaj
Tai Masajı
İsveç Masajı
Derin Doku Masajı
Spor Masajı
Bölgesel Masaj
Klasik Masaj
Erkeklere Özel Masaj Hizmeti dışında cilt bakımı , lazer , epilasyon ve  bölgesel zayıflama hizmetleride sunan mekan sizler için haftanın yedi günü sabah saat 11 : 00 ile gece saat 22:30 arası açık. Sizde rahatlamak , stres ve yorgunluklarınızdan kurtulmak isterseniz Randevu için 0534 040 7960 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz. Avcılar ve yakın çevresi olan Büyükçekmece , Küçükçekmece , Esenyurt, Beylikdüzü , Sefaköy, Bahçelievler , Yenibosna , Şirinevler , Bakırköy ,Merter ve Zeytinburnu gibi yerlerden kolay ulaşım imkanına sahip Gözde Avcılar Masaj Salonu sizler için her zaman en kaliteli Masaj hizmetlerini sunmaya devam ediyor.
   Sizde kendinizi ödüllendirin ve Gözde Masaj Salonunda profosyonel Bayan Masözler tarafından harika bir masaj keyfi yaşayın. Hepsi diplomalı ve işlerinde uzman olan Bayan Masözler sizler için tüm hünerlerini sergileyerek rahatlamanızı , mutlu olmanızı sağlıyorlar. Kaliteli Masaj Salonu arayan herkes için ilk değerlendirilmesi gereken Masaj Salonu Avcılarda sizleri beklemeye devam ediyor.
 Bu Makale http://www.istanbulmasajsalonlari.net sitesindeki http://www.istanbulmasajsalonlari.net/avcilar-gozde-masaj-salonu/ başlıklı yazıdan alıntıdır. Yazının devamı için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder